Ismerkedjen meg velünk!

A Hamiltonbau Kft. 2003 óta foglalkozik saját beruházásban megvalósított társasházak építésével és értékesítésével.

Tucatnyi, nevünkhöz kötődő beruházás és több száz elégedett vásárló a bizonyíték arra, hogy jó úton járunk. Lakóépületeink Győr legfrekventáltabb helyein épültek a legmagasabb színvonalon.

Alapkövetelmény számunkra a megbízhatóság, a minőség megtartása, ezért már hosszú évek óta ugyanazon tervező irodákkal és munkatársakkal dolgozunk együtt. Beszállítói és alvállalkozói partnereinket a szakipari ágazatok legjobbjaiként jegyzik. Legfőbb törekvésünk jó minőségű és korszerű építőanyagok beépítésével a társasházak mind magasabb színvonalú kivitelezése.


Referenciáink

Győr Achim A. út 8.

30 lakásos társasház

Győr Szarvas utca 2.

14 lakásos társasház

Győr Kagyló utca 10.

28 lakásos társasház

Oázis Lakópark - ahol a természet közelsége megérint!

Győr-Marcalvárosban, a helyiek által kedvelt kiserdő szomszédságában új építésű társasházban lakások már vásárolhatók közvetlenül a kivitelezőtől!

Marcalváros nem véletlenül népszerű a vásárlók körében: iskolák, óvodák, bőlcsödék, boltok, gyógyszertárak, orvosi rendelők, templom, nagyszerű közlekedési adottságok. Város a városban, azaz egy hely, ahol minden egy helyen megtalálható!

A lakások emelt szintű fűtéskész állapotban kerülnek értékesítésre, de kulcsrakész befejezésre is van lehetőség külön megállapodás alapján.

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT

akkor ismerkedjen meg jobban az OÁZIS LAKÓPARKKAL!

Elérhetőségeink

Amennyiben érdeklődik valamelyik lakásunk iránt az alábbi elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

  • Hétköznap:730-tól 15-ig
  • Hétvégén:Zárva